Find og spor dine ting

Mister du ofte nøgler, mobil og læsebriller? Ikke længe til. Med en GPS-tracker eller nøglefinder kan du holde styr på, hvor dine ejendele er blevet af. Til små ting, der ofte bliver væk, har vi forskellige modeller, som kan hjælpe dig i hverdagen. Vi har en nøglefinder, en pungsøger og en smart brillesøger, der hjælper dig med at finde brillerne på dit hoved.

Vi har også flere GPS-trackere med rigtig lang batterilevetid, som du kan sætte på din bil eller båd. Med en GPS-tracker holder du styr på, hvad der sker, og får besked, hvis dit køretøj bevæger sig. Du kan også aktivere live tracking i tilfælde af tyveri.

Vores GPS tracker til cykler gør, at du kan bruge din mobiltelefon til at spore din cykel og hurtigt blive opmærksom på, om den er stjålet. Udover GPS-trackere og gadget-findere findes der andre typer sporsendere, som du kan bruge til at finde dit kæledyr. Vi har en GPS til hunde og en GPS til katte, der er fastgjort til halskæden. I appen kan du følge kæledyrets vej og se, hvor kæledyret er.

Vi har også et GPS-ur, der er forbindes til mobiltelefonen. Hvis personen, der bærer uret, har brug for hjælp, kan personen aktivere en alarm via uret, der går til den inline-kontaktperson. Kontaktpersonen, der er tilsluttet GPS-uret, får også automatisk besked om, at den, der har uret på, er faldet. En smart og nem måde for pårørende at holde styr på hinanden.

Der findes GPS-trackere og sporsendere til alle typer behov. En GPS tracker kan være perfekt til dig, der ofte mister dine ejendele og har svært ved at huske, hvor du har lagt dem. Men det kan også være en tryghed for dig, der gerne vil have lidt styr på dine ejendele. Oplev vores udvalg af smarte GPS-trackere og sporsendere.

Vis filtre Skjule
Filtrer
Pris
På Lager
Vis
Sorter
GPS tracker til cykel - Bikefinder GPS tracker til cykel - Bikefinder
Spor cyklen på din telefon
935 kr
Køb
Info
GPS til kat GPS til kat
Vandtæt GPS-tracker til katten
385 kr
Køb
Info
MiniFinder MiniFinder
GPS-armbånd MiniFinder Nano GPS-armbånd MiniFinder Nano
Fleksibel personlig alarm med faldsensor og live tracking
1789 kr
KøbInfo
Brillefinder Brillefinder
Finder briller med telefonen
389 kr
Køb
Info
GPS til hund GPS til hund
Letanvendelig GPS tracker til hunden
385 kr
Køb
Info
Pungfinder Pungfinder
Find din pung med telefonen
369 kr
Køb
Info
Nøglefinder Nøglefinder
Find nøglerne med telefonen
205 kr
KøbInfo
Stefan Lundvall Stefan Lundvall
GPS tracker SweTrack Lite GPS tracker SweTrack Lite
Avanceret live tracking i brugervenlig app
345 kr
Køb
Info
SweTrack Electronics SweTrack Electronics
GPS tracker, MaxiTracker
Vandtæt GPS-tracker med lang batterilevetid
689 kr
Påmind mig
Viser 9 ud 9 produkter
Log ind
Vælg land