Gaver
Gaver
Find den rigtige eksamensgave

Find den rigtige eksamensgave

Leder du efter en eksamensgave? Vi har eksamensgaver til alle slags erhverv og aldre. Herunder finder du tips til gode dimissionsgaver, personlige gaver og sjove gaver at give væk. Men hvad køber man til en, der er færdiguddannet? For at gaven virkelig kan blive værdsat, anbefaler vi at give en gave efter personens interesser. Hvis den nyuddannede kan lide at lave mad, er et køkkenredskab velegnet til hobbykokken, men kan personen lide at rejse, er det smartere at forære vores nakkepude med hætte. Slukker lyset, skærmer mod andre rejsende og støtter hovedet, når du vil tage en lur. 

 

Tips til eksamensgaven

 • Oppustelig kajak - Giv en let padlet kajak væk og vælg om du vil forære kajakken med 1-sædet eller 2-sædet. Ønsker personen at padle alene eller sammen med nogen? Kajakken er en fin gave og passer perfekt til dovne sommerdage på vandet.
 • Hjelm med belysning - Nyder personen at cykle, stå på skøjter eller køre rundt på en el-scooter? Så er vores smarte hjelm med MIPS-beskyttelse den perfekte gave. Øger trafiksikkerheden og sikrer, at personen er ordentligt synlig.
 • Satake Storm Lighter - En fantastisk gave til friluftsmanden. Gastændere kan tænde bål, stormkøkken eller marskal selv når vinden er kraftig. Smart altid at have med på turen. 
   

Eksamensgave til læreren

 • Satake bordgrill - Den japanske grill er placeret midt på bordet og giver alle mulighed for at grille sammen. Nu behøver ingen være grillmester og stå alene og grille, men man kan snakke og skiftes til at vende grøntsagerne og spyddene.  
 • Overlevelsesradio FM / AM - Et godt gavetip til en, der allerede har alt. Alle har brug for en overlevelsesradio og sørger for, at personen aldrig bliver koblet fra omverdenen i tilfælde af for eksempel strømafbrydelse. Mobilen kan oplades fra radioen og med solenergi og dynamo krank kan du modtage nyheder fra radioens FM/AM bånd. 
 • Elektrisk skruetrækker - Til den handy lærer anbefaler vi vores elektriske skruetrækker som afgangsgave. Skruetrækkeren er velegnet til små og store opgaver og motoren gør, at du ligesom med en skruetrækker også kan stramme og skrue skruer af.

 

Eksamensgave til ham

 • Stor bagemåtte med mål og vægt - En fin gave til dig, der kan lide at bage. Underlaget har firkanter, streger, vinkler og cirkler og på den ene side er der en centimeterskala og en tabel, der viser de svenske mål. På den anden side en tilsvarende skala og en tabel med de amerikanske og engelske bagemål oversat til ml.
 • Bogformet lampe - Denne bogformede lampe er en flot dekorativ belysning, smart læselampe og praktisk at have med i tasken på farten.
 • Badekarhylde Tubble - Giv en luksuriøs badekarhylde væk og sørg for, at han kan slappe af og nyde et dejligt bad. Badekarbakken kan trækkes ud og har flere hylder og holdere, der gør det muligt for personen at se en serie, mens han har snacks og drikkevarer tæt på.

 

Eksamensgave til hende

 • Flydende Mora kniv med takket klinge - En fin kniv til at give væk til friluftsinteresserede. Kniven flyder, hvis hun skulle tabe den i vandet og er perfekt at tage med på søen på næste fisketur. 
 • Tantrix strategispil - Et spil, hvor hun skal gnide sine kønsdele og træne sin logiske tænkning. Perfekt til spilaftener med venner eller til regnfulde dage indendørs.
 • Hövding 3 - Giv en sikker cykelhjelm til cyklisten! Hövding har airbag, så hvis hun falder, er hendes hoved ordentligt beskyttet. En meget omsorgsfuld afgangsgave. 

 

Eksamensgave til sygeplejerske / læge

 • Genopladelig pandelampe – Lampen kan bruges i al slags vejr og er en perfekt gave til dem, der er ude at gå eller løbe i mørket. 
 • Ladestation til hele familien - Sørg for, at eleven kan oplade alle sine enheder på samme tid. Også velegnet til familien, da du kan oplade op til fem mobiltelefoner, tablets eller andre elektroniske enheder på én gang.
 • Blomsterfakir - Giv en Blomsterfakir væk og sørg for, at personen altid kan lave flotte blomsterarrangementer. Til blomsterelskeren! 

 

Eksamensgave til ingeniøren

 • Sammenfoldelig iPad-stativ - En fantastisk gave til personen at tage med ud på sit nye job, eller når han ser en serie og til videoopkald. Passer til både store iPads og mindre bærbare computere. 
 • Kølerygsæk 30 liter - En gave, der passer til den person, der kan lide at tage på udflugt eller at holde picnic. Rygsækken holder mad og drikke kolde og letter transporten af en tung madpose. 
 • Krisekasse - Røde Kors -En god gave til en, der allerede har alt. Krisekassen indeholder grundlæggende udstyr, der gør det lettere at håndtere en samfundskrise, såsom en længere strømafbrydelse. Krisekassen er udviklet på baggrund af råd fra Røde Kors' kriseeksperter og sælges til gavn for det svenske Røde Kors' arbejde.
   

Eksamensgave til politibetjenten

 • Foldbar foam roller - Verdens første foam roller er en perfekt gave at give. Den kan foldes sammen og fås i to modeller, en til dybdegående massage og triggerpunkter og en til blidere træning.
 • Cykeltaske rygsæk - Kan personen lide at cykle? Så anbefaler vi vores cykelrygsæk som er nem at sætte på pakkeholderen. 
 • Silikonelåg 10 stk - Perfekt til madpakken! Nu har personen fået et låg, der passer til alle typer skåle.

 

Eksamensgave til sociologen/juristen

 • Stirr - automatisk røremaskine - Lad personen få lidt hjælp i køkkenet og giv en automatisk røremaskine væk. Rør gryden eller saucen i, og eleven har tid til at lave andre ting. Til for eksempel at byde sine gæster velkommen.
 • Solcelleladet bordlampe - Til at have i haven eller på altanen. Dejligt lys til sene sommernætter eller til lune efterårsaftener.
 • Skotørrer Drysure - Holder sko og støvler tørre om vinteren. Tørrer uden strøm, batterier eller varme.
Vis filtre Skjule
Filtrer
Pris
På Lager
Vis
Sorter
Blomsterfakir Blomsterfakir
Lav unikke blomsterarrangementer med få blomster
Fra 69 kr
KøbInfo
Stirr, automatisk omrører Stirr, automatisk omrører
Rør rundt, mens du laver andre ting
238 kr
Køb
Info
Foldbar foam roller Foldbar foam roller
Verdens første foldbare Foam Roller
521 kr
KøbInfo
Bogformet lampe Bogformet lampe
Fin dekorativ lampe i smart bogformat
Fra 293 kr
KøbInfo
Rygsæk med køl 30 liter Rygsæk med køl 30 liter
Holder madpakken kold
308 kr
KøbInfo
Sale 20%
Bærbar blender Bærbar blender
Genopladelig blender, der knuser is
275 kr
344 kr
KøbInfo
Sale 20%
Hjelm med belysning, Lumos Matrix MIPS Hjelm med belysning, Lumos Matrix MIPS
Med MIPS-beskyttelse for øget sikkerhed
1435 kr
1793 kr
KøbInfo
Anna Haupt og Terese Alstin Anna Haupt og Terese Alstin
Hövding 3 Hövding 3
Verdens sikreste cykelhjelm med airbag
2413 kr
Køb
Info
Overlevelsesradio FM/AM Overlevelsesradio FM/AM
Oplades med solceller og dynamo
824 kr
Køb
Info
Sale 13%
Oppustelig kajak Oppustelig kajak
Alenetid på søen eller kvalitetstid med nogen
Fra 1655 kr
Fra 1896 kr
KøbInfo
Anna Hägerstedt Anna Hägerstedt
Stor bagemåtte med mål og vægt, 90x55 cm Stor bagemåtte med mål og vægt, 90x55 cm
Mål og form dine brød og kager!
399 kr
Køb
Info
Tantrix Tantrix
Øv din logiske tænkning
238 kr
Køb
Info
Badekarshylde Tubble Badekarshylde Tubble
Justerbar bambusbakke til badekarret
379 kr
Påmind mig
Foldbar laptopstativ Foldbar laptopstativ
Velegnet til iPads og små bærbare computere
483 kr
Køb
Info
Sale 25%
Satake Stormlighter Satake Stormlighter
Elegant gasdrevet stormlighter
199 kr
265 kr
Køb
Info
Ladestation for hele familien Ladestation for hele familien
Oplader hurtigt fem enheder på én gang
593 kr
Køb
Info
Morakniv AB Morakniv AB
Flydende morakniv med takket blad Flydende morakniv med takket blad
Udendørskniv af høj kvalitet, der flyder i vand
224 kr
Køb
Info
Sale 28%
Satake bordgrill Satake bordgrill
Fleksibel kulgrill til grillbuffeten
690 kr
955 kr
Køb
Info
Silikonelåg 10-pak Silikonelåg 10-pak
Genanvendelige låg til skåle og madkasser
124 kr
Køb
Info
Solcelleladet bordlampe Solcelleladet bordlampe
Vandtæt solcellelampe til terrassen
205 kr
Køb
Info
Elektrisk skruetrækker Elektrisk skruetrækker
Faciliterer både små og store opgaver for alle gør-det-selv-typer
724 kr
Køb
Info
Cykelrygsæk Cykelrygsæk
Smart rygsæk, som du sætter på bagagebæret
1169 kr
KøbInfo
Skotørrer Drysure Skotørrer Drysure
Tørrer uden strøm, batterier eller varme
293 kr
KøbInfo
New New
John Andersson John Andersson
Støbejernsmorter, Gravitas Støbejernsmorter, Gravitas
Håndsmedet morter og krydderikværn
448 kr
Køb
Info
Viser 24 ud 24 produkter
Log ind
Vælg land