Smarte ting

Velkommen til Smartasaker

SmartaSaker blev grundlagt i 2006, og her finder du smarte gadgets og sjove gaver. Det kan være en gadget, der gør hverdagen nemmere, og det er endnu bedre, hvis det er en ny opfindelse. Vi tilbyder nøje udvalgte innovationer og smarte produkter af høj kvalitet, der holder, hvad de lover.

Tidslinje

Altid nøje udvalgt og testet

Vi tager kun produkter ind, som vi selv har testet og kan stå inde for. Vores nøje udvalgte sortiment er håndplukket og består af holdbare kvalitetsprodukter, der gør hverdagen lidt nemmere. Vi søger, finder og tester!

Fokus på innovation

Vi brænder for innovation, og vi har mange gange været et springbræt for vores innovatorer til at nå ud med deres innovationer. Hver måned vælger vi en af vores talentfulde opfindere som "månedens innovator". De bliver interviewet for at fortælle os mere om idéen bag deres innovation, og hvordan de gik fra idé til færdigt produkt. Læs alle interviewene her.

Vores engagement

Vores engagement gør os gode til at lede efter og finde nye innovationer og innovatorer. Men vores engagement stopper ikke her. Vi stræber altid efter at være på forkant med kundetilfredshed og service.

For os er det vigtigt at tænke miljømæssigt. Vi bruger bæredygtig emballage og holder mængden nede, når vi pakker vores pakker. Siden 2018 har vi kompenseret for vores CO2-emissioner. Læs mere om vores klimatanker her.

Di Gasell 2021Di Gasell 2022

Gasell virksomhed

SmartaSaker har modtaget en Gasell pris fra erhvervsmagasinet Dagens Industri. Di Gasell uddeles til de hurtigst voksende virksomheder i Sverige. Udmærkelsen betyder, at vi nu er en Gasell virksomhed og opfylder en række betingelser:

- En nettoomsætning på over 10 millioner SEK ifølge den seneste årsrapport.
- Mindst ti ansatte ifølge den seneste årsrapport.
- Mindst en fordobling af omsætningen i forhold til det første og det sidste regnskabsår i den fireårige undersøgelsesperiode.
- Har øget sin omsætning hvert år i de sidste tre år
- Et positivt samlet driftsresultat i de sidste fire regnskabsår
- Er vokset væsentligt organisk og ikke gennem opkøb eller fusioner
- Sund økonomi.

Hållbar E-handel

Medlemmer af Hållbar E-handel

Vi er medlem af Hållbar E-handel (Bæredygtig E-handel), hvilket betyder, at vi arbejder aktivt med bæredygtighedsspørgsmål og gør vores bedste for at minimere vores miljømæssige fodaftryk. Ved at være medlem af Hållbar E-handel får vi relevant viden, og vi medlemmer hjælper hinanden med disse vigtige spørgsmål.

Trygg E-handel

Vi har certificeringen Trygg E-handel

Trygg E-handel (Sikker E-handel) er en certificering for netbutikker i Sverige, der sælger varer og tjenester online. Certificeringen viser, at vi står for klare, enkle og ensartede betingelser for forbrugerne.

Du er velkommen til at handle hos os!

Du er altid velkommen til at besøge vores webshop, hvor du kan få mere at vide om vores produkter. Hvis du har spørgsmål om dem eller har brug for hjælp med din bestilling, står vi altid til rådighed. Vi har også en fysisk butik i Sverige på Sankt Eriksplan 11 i Stockholm. Kom endelig forbi og sig hej, hvis du er i nærheden!

Har du spørgsmål, eller ønsker du at fortælle os om et produkt?

Vi er altid på udkig efter nye smarte opfindelser at tilføje til vores unikke sortiment og vil meget gerne høre fra dig! Hvis du har tips eller spørgsmål, kan du sende os en e-mail på kundeservice@smartasaker.dk, så vender vi tilbage til dig snarest muligt.

Log ind
Vælg land