SmartaSakers vakuumposer

Med SmartaSakers støvsugerpose kan du spare masser af plads i dit klædeskab, opbevaringsrum og på loftet. Vi har mange forskellige størrelser af vakuumposer, så du kan vælge den størrelse, der passer til dine behov. Vores bestsellere er gode til vakuumpakning af tøj, de større vakuumposer er gode til opbevaring, og vi har også rullevakuumposer, som du ikke behøver at bruge støvsugeren til at lukke luft ud.

Vakuumposer er ikke kun med til at spare plads, de beskytter også dit tøj og tæpper mod fugt og skadedyr. Perfekt til når du skal rydde op i dit hjem og opbevare tøj og sengetøj, du ikke bruger, på loftet eller i et opbevaringsrum.

Vakumposer støvsuger
Støvsugerposerne har en smart ventil, der passer til de fleste mundstykker. Luk posens lynlås tæt til, start støvsugeren, og sæt mundstykket mod ventilen. I løbet af få sekunder kan du se vakuumposen krympe ind til en hård, flad pakke, der er meget nemmere at opbevare.

Vakuumposer tøj
Vores vakuumposer til tøj, puder og dyner fås i flere praktiske størrelser. Størrelsen 80x60 er perfekt til opbevaring af vintertøj om sommeren og sommertøj om vinteren.

Vakuumposer tæpper
Gennemsnitsstørrelsen på vakuumposer til tøj, puder og dyner er 90x130 cm, og de er fremragende til både enkelt- og dobbeltdyner. De fylder lidt mere, når du har suget luften ud af dem, men hvis du har plads til at opbevare dem, er de også et godt valg til tøj.

Vakuumposer madras
Vores største vakuumposer til tøj, puder og dyner måler 205x110 cm. De er perfekte til madrasser, puder og andre store genstande, som du ønsker at beskytte mod fugt, snavs og skadedyr. Ideel til flytning og langtidsopbevaring på loftet.

Vakuumposer små
Hvis du er på rejse, er vores 4-pack vakuumposer en god mulighed. Disse støvsugerposer uden støvsuger tømmes ved at rulle posen sammen i stedet for at bruge støvsugeren.

Vakuumpose med bøjle
Til lange frakker og overfrakker kan du bruge vores vakuumposer til buede beklædningsgenstande. I stedet for at proppe masser af tøj i en pose, hænger du nogle få udvalgte stykker tøj i posens indbyggede bøjle og kan opbevare dem hængende for at minimere rynker. Vakuumposer bedst i test Testfaktas store test af vakuumposer i april 2018 blev SmartaSakers vakuumposer kåret som bedst i test!
Vis filtre Skjule
Filtrer
Pris
På Lager
Vis
Sorter
Vakuumposer til tøj, puder og dyner Vakuumposer til tøj, puder og dyner
Spar plads og pak flade pakker
Fra 40 kr
KøbInfo
Vakuumposer 4-styk Vakuumposer 4-styk
Beskytter dit tøj og spar plads i skabet
65 kr
Køb
Info
Vakuumpose til tøj Vakuumpose til tøj
Få mere plads i garderoben
65 kr
Køb
Info
Viser 3 ud 3 produkter
Log ind
Vælg land