Bokashi - Den japanske metode til køkkenkompostering
En medvirkende faktor var Teruo Higa, der udviklede EM -mærket, der er en forkortelse for effektive mikroorganismer. De effektive mikroorganismer fremskynder gæringsprocessen og får madresterne til at bryde hurtigere ned, når du planter dem i jorden. De sørger også for at passe på alle næringsstofferne i madresterne, hvilket giver rigtig god jordforbedring i lang tid fremover.
Bokashi-metoden bruges i dag i over 120 lande og er en af de mest populære måder for både små og store husstande at kompostere deres madaffald. Bestil et startsæt, og begynd også at kompostere med Bokashi-metoden!


Omdanner madrester til jordforbedring og plantenæringsstoffer
663 kr


Bokashink er fremstillet af genanvendt fiskenet
1169 kr


Måling af jordtemperaturen før forårssåning
114 kr


Låg og skærebræt til din Bokashi spand
65 kr


Fuldend startsættet med en ekstra spand
338 kr

Nedbryder madaffaldet i Bokashi-kompostspanden
228 kr


Bokashistrø til din kompostbeholder
100 kr

179 kr
Viser
10
ud
10
produkter