Bokashi - Den japanske metode til køkkenkompostering

Bokashi er en gammel japansk komposteringsmetode, der konverterer dine madrester til næringsrig jordforbedring til at plante i haven. Bokashi -metoden har eksisteret i lang tid, men blev populariseret og kommercialiseret i 1980'erne i Japan.

En medvirkende faktor var Teruo Higa, der udviklede EM -mærket, der er en forkortelse for effektive mikroorganismer. De effektive mikroorganismer fremskynder gæringsprocessen og får madresterne til at bryde hurtigere ned, når du planter dem i jorden. De sørger også for at passe på alle næringsstofferne i madresterne, hvilket giver rigtig god jordforbedring i lang tid fremover.

Bokashi-metoden bruges i dag i over 120 lande og er en af de mest populære måder for både små og store husstande at kompostere deres madaffald. Bestil et startsæt, og begynd også at kompostere med Bokashi-metoden!
Vis filtre Skjule
Filtrer
Pris
På Lager
Vis
Sorter
Biokol
Brug i Bokashi-spanden til langsigtet jordforbedring
85 kr
Køb
Info
Jordtermometer Jordtermometer
Måling af jordtemperaturen før forårssåning
115 kr
Køb
Info
Ekstra bokashi spand med håndtag Ekstra bokashi spand med håndtag
Fuldend startsættet med en ekstra spand
339 kr
Køb
Info
Bokashispray 2 liter
Nedbryder madaffaldet i Bokashi-kompostspanden
229 kr
Køb
Info
Skærebræt til Bokashi 2.0 Skærebræt til Bokashi 2.0
Låg og skærebræt til din Bokashi spand
65 kr
Køb
Info
Bokashifrø Bokashifrø
Bokashistrø til din kompostbeholder
100 kr
Køb
Info
Viser 7 ud 7 produkter
Log ind
Vælg land