Julegavespil
Julegavespil
Smarte julegaver til pakkelegen 2024

Smarte julegaver til pakkelegen 2024

Julegavespillet er en sjov måde at uddele julegaver på! Her kan du få mange gode tips om smarte gaver at give væk i julegave-spillet, og som vil blive værdsat af alle i familien. Vi har store, små, sjove og smarte julegaver, der er sjove at få, og mange gaver har også sjove former, der vil være ekstra svære for konkurrenterne at gætte rigtigt. Der er mange variationer og regler for julegave-spillet, men vi synes, at det sjoveste julegave-spil er det, hvor alle får en julegave! Køb en julegave til julegave-spillet i dag, vi har altid hurtig levering!

Hvad er julegavespillet?

Julegavelegen er en meget populær og værdsat måde at dele julegaver ud på. Det er perfekt at spille, når I er mange, og når det er svært at købe specifikke gaver til hver person. Pak i stedet små godbidder, fint håndværk eller sjove og smarte ting ind i pakkerne, og lad terningerne afgøre, hvem der får hvad! Der er mange variationer og regler for julegavelegen, men vi synes, at den sjoveste julegaveleg er den, hvor alle får en gave. Godt at vide: Julegavespillet kan også kaldes julegavespil, julemandsspil og pakkespil.

Grundlæggende regler for julegavelegen

For at spille julegavespillet skal du bruge to terninger og en timer. Læg gaverne i en bunke mellem jer, og skift derefter til at slå med de to terninger. Terningerne afgør, om man kan tage en pakke fra bunken. Når alle gaverne fra bunken er fordelt, åbner I gaverne, så alle kan se, hvad de indeholder. Så fortsætter spillet som før. Men denne gang sætter man en timer til det rette tidspunkt og tager pakkerne fra hinanden i stedet.
 
Alt efter form, størrelse og den lyd, man laver, når man ryster pakken, er en pakke måske mere eftertragtet og vil cirkulere mellem mange hænder, inden tiden løber ud. Når timeren går, er tiden gået, og de pakker, du holder i hånden, er dine.

Tips til julegavespil

Nogle nyttige tips til julegavespil er, at det som regel er sjovest, hvis alle får en pakke. Så enten beslutter I, at alle tager to små gaver med, eller også kan den eller de personer, der ikke har en gave, bestemme, hvem de vil tage en gave fra. Et andet tip til en julegaveleg er på forhånd at beslutte, hvor meget julegaven cirka skal koste, så alle gaverne er nogenlunde lige meget værd.
 
Du kan også købe et passende sæt med terninger, regler og en mekanisk timer i form af julemanden. Du kan købe Sagaforms julegavespil her.

Gaveidéer til pakkelegen

 • Lysspidser - Lysspidseren gør det nemt at trimme bunden af stearinlys, så de passer til lysestagen. Nem at bruge og let at rengøre.
 • Tubeklemme - Tubeklemmen er en smart lille opfindelse, der giver dig mulighed for at få alt indholdet ud af tuben. Passer perfekt til tuber med tandpasta, creme eller mayonnaise.
 • Hasselbacker - Med hasselbackeren er det utrolig nemt at lave hasselback kartofler! Den smarte holder sikrer, at du ikke skærer hele vejen igennem kartoflen.
 • Blomstersnitter - Blomstersnitteren er en fin lille kniv, der gør det nemt at skære perfekte snit på stilkene af afskårne blomster.
 • Magnetiske reflekser - Magnetiske reflekser er den perfekte gave til pakkelegen. Reflekserne er nemme at sætte på og passer til både voksne og børn i alle aldre.
 • Champagneprop med pumpe - Smart lille champagneprop med luftpumpe, der bevarer boblerne i flasken. Champagnepumpen har også en smart datomarkør, der viser, hvornår du sidst lukkede flasken.
 • Foldbart stativ - Super fleksibelt, nemt at bruge og foldbart stativ, der fungerer til både mobiler og tablets. Perfekt når du ser film eller serier på farten.
 • Flydende bold Waboba ball - Waboba Ball er en hoppende badebold, der er sjov at kaste til hinanden i vandet. Se, hvor langt i kan stå fra hinanden, mens i kaster bolden til frem og tilbage.
 • Boksebolde - Med boksebolden kan du udfordre dig selv, dine venner og din familie for at se, hvem der kan bokse bolden flest gange i træk. Sjovt og udfordrende for alle aldre.
 • Sneskulpturform - Med sneskulpturformen kan du forme fantastiske sneskulpturer, selv når der ikke er formbar sne udenfor. Perfekt aktivitet for hele familien i årets snefulde måneder.

Tip! Er du på udkig efter julegaver, som skal lægge under juletræet, kan du også finde dem her i vores store kategori af julegaver.

Hvad er reglerne for julegavespillet?

Der er ingen faste regler for julegavespillet, men der er nogle retningslinjer, som kan hjælpe med at få det til at glide bedre. Her er nogle tips fra os på SmartaSaker:
 
1. Prøv at give og modtage lige meget.
2. Vær fair - giv ikke noget væk, som du aldrig selv ville have lyst til at modtage.
3. Vær fornuftig - brug ikke for mange penge på dine gaver.
4. Husk, at det er tanken, der tæller! En håndlavet gave er ofte lige så værdsat eller mere værdsat end det, du køber i butikken. Men hvis du mangler inspiration, så tjek vores kategori med gaver til under 100 pund!
5. Hvis du virkelig ikke ved, hvad du skal købe til nogen i julegavespillet, hvorfor så ikke bare spørge dem, hvad de ønsker sig? De vil sikkert være taknemmelige, når I begynder at spille sammen til jul.

Hvad kan man få i julegave for 100 kr?

Hos SmartaSaker tror vi på at levere kvalitet og gennemtænkte julegaver til en overkommelig pris. Derfor tilbyder vi en bred vifte af produkter, der er perfekte som julegaver, og som alle koster 100 kr. eller mindre!
 
Vores sortiment omfatter alt fra trendy modetilbehør til praktiske ting til hjemmet. Så uanset dit budget har vi noget, der passer perfekt til dig.

Hvad skal jeg købe til jul?

Blandt de mest almindelige gaver at købe til julegavespillet er mad, slik, ting og gavekort. Det er en god idé, at gruppen bliver enige om, hvilken type gave I vil give hinanden, og hvor meget den må koste. Det er sjovt, hvis alle får en gave af nogenlunde samme værdi.

Hvordan spiller man pakkeleg?

Pakkespillet er et sjovt julegavespil for et ubegrænset antal deltagere. I pakkespillet placeres alle pakkerne i midten og fordeles ved hjælp af to terninger. Alle deltagere skiftes til at slå med terningerne, som afgør, om man får lov til at tage en pakke fra bunken. Pakkespillet er en populær måde at uddele gaver på, og i mange familier, vennegrupper og på arbejdspladser er julegavespillet en tilbagevendende årlig tradition.

Hvad er fordelene ved julegavelegen?

Julegavelegen har flere fordele i forhold til en almindelig julegaveuddeling. Gaverne koster som regel ikke ret meget, og det betyder ikke så meget, hvem der får hvad. Og så er det en sjov og spændende måde at få gaver på! Lige når du tror, at du har mistet en pakke, har du pludselig en ny foran dig. Prøv også at spille julegavespillet. Pakkespillet er sjovt at spille med kolleger, familie og venner, alle kan være med!

Hvad skal man bruge for at spille julegavespillet?

For at spille julegavespillet skal du bruge to terninger, en timer og en samling julegaver. Alle deltagere skiftes til at kaste terningerne for at vinde gaver.

Hvordan beslutter man, hvilke gaver der skal indgå i spillet?

Et tip er, at alle deltagere medbringer to små gaver, og at man beslutter sig for, hvad gaverne cirka skal koste, så alle gaver er nogenlunde lige meget værd.

Er der faste regler for julegavelegen?

Der er ingen faste regler, men det er godt at have nogle retningslinjer som f.eks. at være fair, ikke bruge for meget og huske, at ideen bag gaven er det, der tæller mest.
Vis filtre Skjule
Filtrer
Pris
På Lager
Vis
Sorter
Ulle Svenson Ulle Svenson
Tubeklemme i metal Tubeklemme i metal
Få det sidste ud af plastik- og metaltuber
29 kr
KøbInfo
Jan Åkerlind Jan Åkerlind
Yoghurtholder Yoghurtholder
Tager sig af alt og mindsker madspild
29 kr
Køb
Info
Lindén International i samarbejde med Split Vision Lindén International i samarbejde med Split Vision
Poselukker med hældetud Poselukker med hældetud
Med låg der kan genlukkes
29 kr
KøbInfo
Egg Perfect æggetimer Egg Perfect æggetimer
Skifter farve efterhånden som æggene koges
65 kr
Køb
Info
Champagneprop Champagneprop
Smart at bruge, når hele flasken ikke passer
59 kr
Køb
Info
Champagneåbner Champagneåbner
Åbner prosecco, champagne og andre boblende drikkevarer
65 kr
Køb
Info
Musikalsk æggetimer Musikalsk æggetimer
Perfekte æg til smukke toner
189 kr
KøbInfo
Kløpind Kløpind
Kløe, hvor du ikke kan nå
45 kr
Køb
Info
Raimo Kautto & Jouni Kautto. Raimo Kautto & Jouni Kautto.
Brelock, låg med smørkniv Brelock, låg med smørkniv
Altid en smørkniv ved hånden
55 kr
KøbInfo
Viktor Otterskog Viktor Otterskog
Hængende smørkniv Hængende smørkniv
Hænger let under låget
59 kr
Køb
Info
Marianne Palm Marianne Palm
Opvaskelåg Opvaskelåg
Spar vaskemiddel med smart dosering
55 kr
KøbInfo
Kødhakker Hackit Kødhakker Hackit
Effektivt køkkenredskab, der knuser og hakker
75 kr
KøbInfo
Genanvendelige Håndvarmere Genanvendelige Håndvarmere
Bliver hurtigt varm. Kan genbruges
55 kr
Køb
Info
Resqme, seleskærer og vinduesknuser Resqme, seleskærer og vinduesknuser
Stig hurtigt ud af bilen i tilfælde af en ulykke
105 kr
KøbInfo
Sandra Larsson Sandra Larsson
Hasselbacker Hasselbacker
Skær perfekte hasselback kartofler
35 kr
Køb
Info
Rengøringssæt til sneakers Rengøringssæt til sneakers
Hold dine sneakers hvide
159 kr
Køb
Info
Lysspidser Lysspidser
Få en perfekt pasform på lyset
35 kr
Køb
Info
Fyrfadslys med timer, 2-pak Fyrfadslys med timer, 2-pak
Varm hvid hyggelig belysning
39 kr
Køb
Info
Kort batteridrevet stearinlys, 2-pak Kort batteridrevet stearinlys, 2-pak
89 kr
Køb
Info
Repfri skurresvamp Repfri skurresvamp
Fjerner de sværeste pletter
25 kr
Køb
Info
Camilla Ljunggren Camilla Ljunggren
Pluring holder til karklud Pluring holder til karklud
Sidder godt fast - uden behov for boring
49 kr
KøbInfo
Halsrem till AirPods 2-pak Halsrem till AirPods 2-pak
Super let sikkerhedsledning til dine AirPods
109 kr
KøbInfo
Sugru formbar lim Sugru formbar lim
Reparerer mere end bare ledninger og elektronik
75 kr
KøbInfo
Skeholder Hug Doug Skeholder Hug Doug
Den krammende skeholder
125 kr
Køb
Info
Monika Gutestham Hustus & Hunter Hustus Monika Gutestham Hustus & Hunter Hustus
Taphaneholder til bag-in-box Taphaneholder til bag-in-box
Stabiliserer taphanen og reducerer spild
105 kr
Køb
Info
Tommy Johansen og Märit Zollner Tommy Johansen og Märit Zollner
Papirholder til køkkenrulle Papirholder til køkkenrulle
Holder køkkenrullen, når det blæser
95 kr
KøbInfo
Blomstersnitter Blomstersnitter
Får dine afskårne blomster til at holde længere
55 kr
Køb
Info
Jennie Josefsson Jennie Josefsson
Knivmagnet Knivmagnet
Nu er det nemt at hænge køkkenkniven op
69 kr
KøbInfo
Joachim Nordwall Joachim Nordwall
Multibestik Spork Multibestik Spork
Ske, kniv og gaffel i ét
Fra 29 kr
KøbInfo
Jacob & Victor Eriksson Jacob & Victor Eriksson
Boksebolde Original Boksebolde Original
Sjovt træningsudstyr til både voksne og børn
175 kr
Køb
Info
Petra Wadström Petra Wadström
Sikkerhedssnor Osnodd Sikkerhedssnor Osnodd
Stopper lommetyven
55 kr
Køb
Info
Nøglemagneten Nøglemagneten
Magnetisk quick release til nøgleringen
Fra 65 kr
KøbInfo
Knækbrødskasse Knækbrødskasse
Holder brødet tørt og skabet krummefrit
55 kr
Køb
Info
Fnugfjerner Fnugfjerner
Fjern forsigtigt fnug fra dit tøj
95 kr
Køb
Info
Kaffefilter i stof
En miljøvenlig måde at drikke kaffe på
95 kr
Køb
Info
Grydelap i uld Grydelap i uld
Håndlavet grydelapper med lommer til fingre
85 kr
KøbInfo
Støvsugerbørste med tynde rør Støvsugerbørste med tynde rør
Fjerner støv fra bestikskuffen og legokassen
69 kr
Køb
Info
Mistelten med belysning Mistelten med belysning
Batteridrevne juledekorationer til døren
69 kr
Køb
Info
Pas og kortholder med RFID-beskyttelse Pas og kortholder med RFID-beskyttelse
Skimmings sikkert etui til pas og kort
109 kr
Køb
Info
Claes Hansson Claes Hansson
Kabelholder CableTube Kabelholder CableTube
Skjul dine kabler og saml dem ét sted
39 kr
Køb
Info
Sovemaske med trådløse hovedtelefoner Sovemaske med trådløse hovedtelefoner
Perfekt, når du ønsker at tage en lur
185 kr
Køb
Info
Stor foderbræt til fugle, vindue Stor foderbræt til fugle, vindue
Gennemsigtigt foderhus til små fugle
199 kr
Køb
Info
Champagneprop med pumpe Champagneprop med pumpe
Bevarer boblerne i flasken
69 kr
Køb
Info
Opvaskemaskine magnet, engelsk Opvaskemaskine magnet, engelsk
Praktisk magnet, der viser om servicet er rent eller snavset
105 kr
KøbInfo
Magnus Almqvist Magnus Almqvist
Holder til PET-flasker Holder til PET-flasker
Ergonomisk greb til store PET-flasker
40 kr
KøbInfo
Kerstin Gunnarsson Kerstin Gunnarsson
Svampepose Svampepose
Sammenfoldelig svampekurv, der passer i jakkelommen
189 kr
Køb
Info
Harald Hynell Harald Hynell
 Pumpe til opvaskemiddel Pumpe til opvaskemiddel
Smart vaskemiddeldispenser til praktisk håndvask
120 kr
KøbInfo
Svampekniv Svampekniv
Sammenfoldelig svampekniv med børster
75 kr
Køb
Info
Snackpose Snackpose
Genanvendelig taske til snacks og slik
Fra 105 kr
KøbInfo
Puslespilsmåtte 500-3000 brikker Puslespilsmåtte 500-3000 brikker
Gør det nemt at flytte på store puslespil
175 kr
Køb
Info
Redningstæppe Redningstæppe
Hurtig hjælp til at undgå nedkøling
45 kr
Køb
Info
Kødbolleformer Kødbolleformer
Lav perfekte kødboller
139 kr
Køb
Info
Langt siddeunderlag Sagaform Langt siddeunderlag Sagaform
Blød lang smal plaid til picnic og udflugter
175 kr
KøbInfo
Selvslibende kartoffelskræller Selvslibende kartoffelskræller
Skarp kartoffelskræller med indbygget klingesliber
85 kr
KøbInfo
Popcorn maker til mikroovn Popcorn maker til mikroovn
Pop popcorn i mikroovnen
175 kr
KøbInfo
Foldbart stativ Foldbart stativ
Lille og praktisk stander til din mobil og tablet
35 kr
KøbInfo
Dekorationsbelysning med timer Dekorationsbelysning med timer
Flotte lamper i hvid sandsten
209 kr
KøbInfo
Smell Well Smell Well
Duftposer til sko, SmellWell Duftposer til sko, SmellWell
Fjerner fugt og dårlig lugt
Fra 69 kr
KøbInfo
Glasbrikker i silikone Glasbrikker i silikone
6 coastere med godt greb og flotte motiver
175 kr
KøbInfo
Karin Brandin Samuelsson Karin Brandin Samuelsson
Hvornår er vi fremme? Hvornår er vi fremme?
Pædagogisk rutevejledning for børn
59 kr
Køb
Info
Gela & Lumeotech Gela & Lumeotech
Lampe med tekstilmontering, GelaLight Lampe med tekstilmontering, GelaLight
Bærbar minilampe med patenteret tekstilmontering 
240 kr
Køb
Info
Varmeindlæg Varmeindlæg
Varme engangsindlæg til skistøvler, støvler og sko
35 kr
KøbInfo
Minifrisbee Minifrisbee
Letkastet frisbee, der passer i lommen
95 kr
KøbInfo
Ovnbeskyttelse Ovnbeskyttelse
Genanvendelig og nem at rengøre
59 kr
Køb
Info
Æbledeler Æbledeler
Pæne både uden kernehus
105 kr
Køb
Info
Universal rengøringsmiddel Universal rengøringsmiddel
Det universelle middel, der giver et skinnende rent hjem
Fra 165 kr
KøbInfo
Bee's wrap - holdbar madfolie Bee's wrap - holdbar madfolie
Beskytter mad og dækker skåle
Fra 75 kr
KøbInfo
Fugtighedsmåler til krukker Fugtighedsmåler til krukker
Viser hvornår potteplanten skal vandes
Fra 49 kr
KøbInfo
Osteholder Osteholder
Opbevar morgenmadspålæget på bedste vis
59 kr
KøbInfo
Lille indkøbsnet, 10 liter Lille indkøbsnet, 10 liter
Bærepose, der kan fastgøres til nøgleringen
59 kr
KøbInfo
Christina Nordin Cumtell Christina Nordin Cumtell
Køletaske til box vin Køletaske til box vin
Holder boxvinen kold
205 kr
KøbInfo
Reflekterende klistermærker Reflekterende klistermærker
Flotte og sjove mønstre, der gør dig synlig i mørket
Fra 49 kr
KøbInfo
Lav dit eget kortspil Lav dit eget kortspil
Design et personligt kortspil
109 kr
Køb
Info
Batteridrevet havefakkel Batteridrevet havefakkel
Flot lys der hilser gæsterne velkommen
105 kr
Køb
Info
Lågholder Lid Sid 2-pak Lågholder Lid Sid 2-pak
Sørg for, at det ikke koger over
125 kr
Køb
Info
Jacob & Victor Eriksson Jacob & Victor Eriksson
Lyserød boksebold Lyserød boksebold
Til fordel for den svenske brystkræftforening
179 kr
Køb
Info
Organiseringsposer til ferie, 6 dele Organiseringsposer til ferie, 6 dele
Pak smart, og spar plads i din taske
120 kr
Køb
Info
Magnetisk minutur Magnetisk minutur
Stærkt beslag og klar minutviser
165 kr
Køb
Info
Tacoholder, 4-pak Tacoholder, 4-pak
Smart stativ til hårde tacoskaller
40 kr
Køb
Info
Spisepinde til snacks, Snactiv Pro Spisepinde til snacks, Snactiv Pro
Fedtfrie hænder og controller
155 kr
KøbInfo
Raimo Kautto & Jouni Kautto Raimo Kautto & Jouni Kautto
Brelock, låg og smørkniv til Philadelphia Brelock, låg og smørkniv til Philadelphia
Smart låg med smart smørknivsskjul
55 kr
KøbInfo
Philip Areland Philip Areland
Rygsmøreren Rygsmøreren
Smør selv ryggen
65 kr
Køb
Info
Angel Velitchkov Angel Velitchkov
Fyrfadslys olie 4-pak Fyrfadslys olie 4-pak
Lysestage - det miljøvenlige fyrfadslys
65 kr
KøbInfo
Regnslag til rygsæk i refleksmateriale Regnslag til rygsæk i refleksmateriale
Beskytter mod regn og gør dig synlig
Fra 119 kr
KøbInfo
Tomas og Mikael Ahlsén Tomas og Mikael Ahlsén
Barry gransæk Barry gransæk
Tag juletræet ud og undgå grannåle overalt
55 kr
Køb
Info
Iskugler, 4-pak Iskugler, 4-pak
Store isterninger til drinken
109 kr
Køb
Info
Lyskæde til parasol Lyskæde til parasol
Tænder automatisk på samme tidspunkt på dagen
95 kr
Køb
Info
Sømmåtte Sømmåtte
Muskelafslappende nakkepude med pigge
139 kr
Køb
Info
Scrunchie med lomme Scrunchie med lomme
Elastisk hårelastik med skjult opbevaringslomme
105 kr
KøbInfo
Sikkerhedssnor til mobiltelefon Sikkerhedssnor til mobiltelefon
Fanger din telefon, hvis du taber den ved et uheld
239 kr
KøbInfo
Duftspray til toilettet Duftspray til toilettet
Spray før du går, slip af med ubehagelige lugte
79 kr
KøbInfo
Krukkefødder 4-pak Krukkefødder 4-pak
Små fødder til krukker og kasser
Fra 125 kr
KøbInfo
Isboks Isboks
Stor isboks med isform i låget
245 kr
KøbInfo
Elastiske snørebånd med reflekser Elastiske snørebånd med reflekser
Hop i skoene uden at skulle binde
100 kr
KøbInfo
Katarina Sjöblom Katarina Sjöblom
Refleksstof Firefly Refleksstof Firefly
Elegant vedhæng i blødt refleksmateriale
105 kr
KøbInfo
Pontus Göth og Göran Ewerlöf Pontus Göth og Göran Ewerlöf
Klemme Fixclip mini, 16-pak Klemme Fixclip mini, 16-pak
Den stormsikre tøjklemme
45 kr
Køb
Info
Lommelygte med USB Lommelygte med USB
Kraftfuld lampe med genopladeligt batteri
75 kr
Køb
Info
Karolina Storckenfeldt Karolina Storckenfeldt
Skilt til glas, 50-pak Skilt til glas, 50-pak
Placeringskort og glasmarkør
59 kr
KøbInfo
Johan Pihl Johan Pihl
Oplukker Bosse Oplukker Bosse
Brugervenlig oplukker i et legende design
155 kr
KøbInfo
Solcelleladet hegnsbelysning Solcelleladet hegnsbelysning
Nem at fastgøre til et hegn eller tagrende
59 kr
Køb
Info
Magnus Skogh og Thorulf Jonsson Magnus Skogh og Thorulf Jonsson
Spisepinde til begyndere 4 stk. Spisepinde til begyndere 4 stk.
Spisepinde der er genanvendelige og nemme at bruge
95 kr
KøbInfo
Beerpong til døren Beerpong til døren
Klassisk festfavorit med dørophæng
245 kr
Køb
Info
Bordskraldespand Bordskraldespand
Lille skraldespand med vippedæksel
239 kr
KøbInfo
Forstørrelsesglas til kalenderen Forstørrelsesglas til kalenderen
Forstørrelsesglas i kreditkortformat
19 kr
Køb
Info
Bananetui Bananetui
Beskytter både lige og buede bananer
55 kr
KøbInfo
Anna Hägerstedt Anna Hägerstedt
Pralinform hjerte Pralinform hjerte
Form i silikone til hjerteformede praliner
189 kr
Køb
Info
Bogformet lampe Bogformet lampe
Fin dekorativ lampe i smart bogformat
Fra 295 kr
KøbInfo
Bondic - flydende plast der hærder Bondic - flydende plast der hærder
Virker der hvor klister og lim fejler
165 kr
Køb
Info
Isform med låg til store isterninger Isform med låg til store isterninger
isterningeform til 6 store isterninger
155 kr
Køb
Info
Paletkniv Paletkniv
Prisvindende spatel, der kan flække, hakke og vende
109 kr
KøbInfo
Deospray til sko Deospray til sko
Genopfrisk indersiden af dine sko
89 kr
Køb
Info
Refleksbånd med pels Refleksbånd med pels
CE-mærkede refleks i leopardprint
100 kr
KøbInfo
Formbar vase Formbar vase
Form vasen efter buketten
85 kr
KøbInfo
Dekorationslys fyrværkeri Dekorationslys fyrværkeri
Dekorativ belysning til flasker og vaser
69 kr
Køb
Info
Affaldssortering elektronik Affaldssortering elektronik
Kasse til batterier, pærer og små ledninger
85 kr
Køb
Info
Fingerbeskyttelse til sømning, 2-pak Fingerbeskyttelse til sømning, 2-pak
Beskytter og giver bedre kontrol - let at sømme lige
120 kr
Køb
Info
Skaldyrsaks Skaldyrsaks
Klipper hårde skaller og klør op
139 kr
Køb
Info
Julebelysning til haven Julebelysning til haven
Batteridrevet juledekoration til have og altan
155 kr
KøbInfo
Lysfad i jern, Våges Lysfad i jern, Våges
Svenskfremstillet lysbakke med kant
245 kr
Køb
Info
Plegium Plegium
Overfaldsknap Plegium Overfaldsknap Plegium
Ringer og sender kortposition til dine  nødkontakter
240 kr
KøbInfo
Viser 120 ud 383 produkter
1  2  3  4 Næste »
Log ind
Vælg land