- Super nemt at lykkes
- Perfekte æg på 4-6 minutter
- 20 engangsposer
Med æggepocheringsposerne bliver det nemt at pochere æg uden hverken eddike, vandsnurrer eller forhåndsviden! Ved at koge ægget i en pocheringspose får du perfekte æg, der er klar på få minutter.
De ægformede æggepocheringsposer er lavet af finmasket fødevaregodkendt papir. Når du koger et knækket æg i posen, flyder æggehviden ikke væk, men bliver i posen og omslutter i stedet blommen til et perfekt pocheret æg. Du behøver ikke at hvirvle i vandet eller tilsætte eddike, kun varmt vand i en stor gryde er nødvendigt.
Fyld en stor gryde 3/4 op med vand. Bring vandet i kog og skru ned for varmen, så vandet ikke bobler i gryden. Knæk ægget ned i pocheringsposen (det nemmeste er at bruge et drikkeglas til at stabilisere pocheringsposen imens) og sænk forsigtigt posen med ægget ned i gryden. Efter 4-6 minutter er hviden størknet og du har et perfekt pocheret æg!
Tag posen op med en tang eller hulske og læg den på noget køkkenpapir, så vandet kan løbe af. Vinkl forsigtigt for at få ægget ud ved at tage fat i sømmen i bunden, et perfekt pocheret æg vil nemt glide ud af papirlommen.
Pakken indeholder 20 engangsposer.
Æggepocheringsposerne sorteres som økologisk affald.