Bellman & Symfon - høreapparater i svensk design

Det svenske firma Bellman & Symfon blev grundlagt af Peter Jungvid i 1988. I mere end 30 år har Bellman & Symfons produkter hjulpet hørehæmmede og døve mennesker til at leve et mere selvstændigt og socialt liv ved hjælp af innovativ teknologi.

Det første produkt, Bellman Ringer, blev udviklet af Peter hjemme i hans lejlighed. Bellman Ringer er en smart telefonforstærker med forskellige ringetoner, der er lettere at høre, hvis du har et høretab. I 1990 hørte høreklinikken på Sahlgrenska Hospital tale om Bellman Ringer. Kort tid efter blev produktet et hjælpemiddel, der blev brugt af de fleste høreklinikker i Sverige.

Bellman Ringers succes var det, der fik Bellman & Symfon i dag til at fokusere på at gøre hverdagen lettere for døve og mennesker med nedsat hørelse. Peter fik hjælp fra den svenske designer Jan Hampf til at udvikle det karakteristiske design, som alle Bellman & Symfon-produkter stadig har i dag.

Siden har Bellman & Symfon udviklet innovative hjemmealarmsystemer, vækkeure med høje lyde og vibrationer, tv-forstærkere til høreapparater, høreværn, støbte ørepropper og bærbare høreapparater, der gør det lettere at høre samtaler i sociale sammenhænge.

Hovedkontoret ligger i Göteborg, men da Bellman & Symfons høreapparater er nået ud over Sveriges grænser, har de nu også regionale kontorer i Europa, Asien og Nordamerika.

Vis filtre Skjule
Filtrer
Pris
På Lager
Vis
Sorter
Peter Jungvid Peter Jungvid
Vækkeur til syvsovere Vækkeur til syvsovere
Vågner med vibrationer og stærk alarm
Fra 895 kr
KøbInfo
Peter Jungvid Peter Jungvid
Vibrerende vækkeur Vibrerende vækkeur
Vækker dig med stærke vibrationer
755 kr
Køb
Info
Peter Jungvid Peter Jungvid
Lydforstærker til TV, samtale og telefon Lydforstærker til TV, samtale og telefon
Innovativ forstærker, der hjælper dig med at høre bedre
2395 kr
Køb
Info
Halskæde til høreapparatet Halskæde til høreapparatet
Overfør lyden fra mobil, tv og computer til høreapparaterne
345 kr
Køb
Info
Sale 65%
Peter Jungvid Peter Jungvid
Automatisk natbelyssystem Automatisk natbelyssystem
Forhindrer faldulykker om natten
Fra 1035 kr
Fra 2995 kr
KøbInfo
Viser 5 ud 5 produkter
Log ind
Vælg land