- Indstil den ønskede tykkelse
- Glat og hurtig
- Non-stick overflade
Pres perfekte burgere i en robust burgerpresser i aluminium med non-stick overflade. Tilsæt et stykke hakket kød, indstil den ønskede tykkelse, luk låget og pres. Det hakkede kød er nu presset sammen til en perfekt og holdbar burger.
Med det højdejusterbare fad inde i pressen kan du nemt justere tykkelsen på din burger. Skru tilteren ned til den ønskede tykkelse og lås med klemmen. Burgerne bliver 11,5 cm i diameter og ved hjælp af markeringerne på håndtaget kan du nemt vælge hvor mange gram (cirka) du ønsker at burgerne skal være:
4 oz = 113 g (quarter pound)
5.3 oz = 150 g (third pound)
8 oz = 220 g (half pound)
12 oz = 340 g (three quarter pound)
For at få perfekte bunker af burgere på grillbordet, anbefaler vi voksbehandlet papir som mellemlag. At lægge en liner i bunden af burgerpresseren letter også arbejdet og fremskynder presningen. Når burgeren er presset og klar, løfter du bare papiret ud med hamburgeren på og de er nemme at stable og opbevare.
Mellemlagspapir købes separat som tilbehør.
Burgerpressen må kun vaskes i hånden.