Prisvindende problemløsere fra finske Magisso

Det finske firma Magisso er et prisvindende designhus grundlagt i september 2008 af Juhani Sirén og Anssi Hurme. Selvom de ikke havde nogen tidligere erfaring, havde de en klar vision og en vilje til at oprette et internationalt designfirma.

Hvad de derimod havde, var erfaring og talent for at finde løsninger på problemer og en brændende passion for at gøre hverdagen lettere. En tilbagevendende diskussion var blandt andet: "Hvor fanden skal vi gøre af karkluden"?.

I 2009 lancerede Magisso sit første produkt, den innovative, magnetiske karkludholder. Anssi og Juhani lagde mærke til, at de havde fået noget på sporet, da deres smukt designede og problemløsende produkt hurtigt blev en bestseller.

Sammen med designeren Maria Kivijärvi lancerede Magissos deres banebrydende kagespade i 2011. Den smarte og smukke kagespatel gjorde det også til en hurtig succes. Instruktionsvideoen har i øjeblikket over 50 millioner visninger, og kagespatelen er en af de mest almindelige bryllupsgaver i Finland.

Juhani og Anssis idé har taget Magisso fra Juhanis lejlighed og belønnet dem med 29 designpriser. Juhani og Anssi er stadig drevet af den samme passion for at udvikle smukke og funktionelle designprodukter og have mange nye produkter på vej. Blandt andet under deres nye mærke HAPPY SiNKS.

Vis filtre Skjule
Filtrer
Pris
På Lager
Vis
Sorter
Tørrestativ til håndvasken Happy Sinks Tørrestativ til håndvasken Happy Sinks
Rul sammen og opbevar i køkkenskuffen
275 kr
KøbInfo
Holder til opvasksesvamp Happy Sinks Holder til opvasksesvamp Happy Sinks
Smart magnetisk holder til opvaskesvampen
Fra 240 kr
KøbInfo
Holder til karklud Happy Sinks Holder til karklud Happy Sinks
Monteres med magneter
Fra 240 kr
KøbInfo
Tetrakølker i keramik Magisso Tetrakølker i keramik Magisso
Hjælper morgenmadsprodukter med at holde sig kolde
379 kr
Køb
Info
Viser 4 ud 4 produkter
Log ind
Vælg land