- Lader dig tilpasse konsistensen
- Lavet af 100 % naturlig bambus
- Hurtig og nem montering og rengøring
Smart tofu presse, der gør det nemt at lave frisk tofu og tilpasse konsistensen til dine præferencer. Tofupresseren er fremstillet af 100 % naturlig bambus, som er nem at samle og skille ad, hvilket gør den nem at rengøre og opbevare.
Hjemmelavet tofu
Med hjemmelavet tofu kan du tilpasse konsistensen og smagen til din smag, hvilket gør den velegnet til forskellige opskrifter, uanset om du vil have den sprød på panden eller blød til supper og salater. En ekstra bonus ved hjemmelavet tofu er, at den resterende sojapasta nemt kan genbruges, bl.a. til vegansk hummus.Frisk tofu i få enkle trin
1. Læg sojabønnerne i blød natten over eller i mindst 12 timer (brug rigeligt med vand, da sojabønnerne svulmer op når de bliver lagt i blød).2. Bland bønnerne med vand (brug ca. 3 dele vand til 1 del bønner), og si derefter blandingen i en nøddemælkspose.
3. Kog sojamælken, og tilsæt syre fra nigari, calciumsulfat, eddike eller citron for at skabe en fast tofupasta (mængden af syre varierer afhængigt af den anvendte type. Tjek mængden for den syre, du bruger).
4. Læg det medfølgende klæde i tofupressen, og pres derefter tofupastaen ved at lægge en vægt på låget (15+ minutter).
Sørg for, at vandet presses ud af tofupressen. Undgå derfor at placere den på overflader, der ikke kan tåle vand.
Nem montering
Tofupresseren er lavet af antibakteriel bambus, som er nem at samle og skille ad, hvilket gør rengøringen efter brug enkel og effektiv.Specifikationer
Materiale: 100 % naturlig bambusLængde: 17,5 cm
Bredde: 17,5 cm
Højde: 8,5 cm
Antal pr. pakke: 1
Fremstillingsland: Kina