Kvalitetselektronik fra britiske Veho

Britiske Veho er et prisvindende forbrugerelektronikfirma med over 100 registrerede patenter og varemærker. Veho blev grundlagt i 2005 i Southampton, England, og det er der stadig, i deres hovedkvarter, at alt design og produktudvikling finder sted.

Veho udvikler forbrugerelektronik i mange forskellige produktkategorier, og vi har udvalgt nogle ekstra smarte produkter fra deres store sortiment. Det smarte dias og den negative scanner, der kan digitalisere dine gamle fotos, det praktiske USB -mikroskop, der kan forstørre, tage fotos og optage videoer på computeren, og den smarte mobilholder til bilen, der åbner og lukker armene automatisk, når du sætter dig ned på telefonen.

Vehos produkter sælges i tusinder af butikker rundt om i verden i over 100 lande. Mellem årene 2014-16 kunne du også se Veho på fodboldholdet Southampton FC's trøjer, da Veho var hovedsponsor for det engelske Premier League-hold.

Veho har kontorer i Storbritannien, USA, Danmark og Hong Kong og har fem stormagasiner rundt om i verden. De har også partnerskaber inden for produktion og teknologi med blandt andet Apple og Google. Og med over en halv million følgere på Facebook er Veho et af de hurtigst voksende forbrugerelektronikmærker i verden.

Vis filtre Skjule
Filtrer
Pris
På Lager
Vis
Sorter
USB mikroskop USB mikroskop
Studer i detaljer og gem billeder og videoer
555 kr
Køb
Info
Viser 1 ud 1 produkter
Log ind
Vælg land