Beurer - 100 års sundhed og velvære

I 1919 var første verdenskrig lige slut, og parret Käthe og Eugen Beurer levede under dårlige forhold i byen Ulm i det sydvestlige Tyskland. En dag stillede de sig selv spørgsmålet: Hvad kan vi gøre for at forsørge os selv og forsøge at give nogle varme til mennesker i disse mørke og kolde tider?

Parret, især Käthe Beurer, fik pludselig en idé, en vision om elektriske varmepuder. Med varmepuder kunne folk i fremtiden få en behagelig varmekilde i hjemmet, hvilket var et utrolig effektivt alternativ til en seng eller flasker fyldt med varmt vand. Hvilket dengang var en almindelig måde at holde varmen på.

Samme år tog de skridtet og startede deres eget firma og startede produktionen af varmepuderne. Det vil sige ved hjælp af de to symaskiner, de havde derhjemme. Men varmepuderne blev hurtigt en succes, og snart begyndte virksomheden at vokse, og grundlaget for Beurer's fremtid var lagt.

Beurer iværksætterånd og iværksætteri er blevet opretholdt gennem generationer, og siden 2003 er Maco Bühler fjerde generation, der tager sig af og plejer det familieejede virksomheds historie.

2019 fejrede Beurer 100 år og nu over 100 år senere er den swabiske familievirksomhed vokset til en global virksomhed med over 1000 ansatte. Det, der startede med en varmepude, har ført til, at Beurer i dag har over 500 produkter i sit sortiment.

Varmepuden er selvfølgelig stadig der, og der er tilføjet yderligere varmeprodukter gennem årene. Derudover har Beurer udvidet sit sortiment med mange produktkategorier af høj kvalitet. Skønhed og velvære, aktivitetsprodukter og medicinske produkter er nogle af de produktkategorier, der er tilføjet. Alt i tråd med Käthe og Eugen Beurers oprindelige idé for over 100 år siden - at hjælpe mennesker med bedre sundhed og velvære.

Vis filtre Skjule
Filtrer
Pris
På Lager
Vis
Sorter
Varmepind mod insektbid Varmepind mod insektbid
Lindrer kløe og hævelse ved insektbid
240 kr
Køb
Info
Varmebælte Varmebælte
Bærbart bælte med behagelig varme
679 kr
Køb
Info
Bagagevægt, dynamo-drevet Bagagevægt, dynamo-drevet
Dynamo-drevet bagagevægt, vejer med høj præcision
209 kr
Køb
Info
Elektrisk lusekam Elektrisk lusekam
Fjerner effektivt lus uden lusemiddel
209 kr
Påmind mig
Viser 4 ud 4 produkter
Log ind
Vælg land