9 tips til en vellykket brunch!


Brunch med Osteholder

Slap af og forkæl dig selv med en brunch i løbet af ferien. Avocadosandwich, amerikanske pandekager, bacon, æg eller en frisk frugtsalat booster dagen. Vi har flere smarte tips til en vellykket brunch derhjemme eller til at nyde i sommerhuset. Inviter dine kære og imponer med dine køkkenfærdigheder....eller køkkenredskaber fra SmartaSaker.

Muffinsforme i silikone
1. Bag muffins til brunch! Stil tallerkenen frem med friskbagte muffins og dække bordet pænt til dine gæster og familiemedlemmer. Vores muffinforme kan køres i opvaskemaskinen og gøre sig lækre til brunch. Genbrug dem og tag dem frem igen ved middagsbuffeten. Lav en god dessertcheescake eller brug som tærteform.  

Her kan du læse mere om vores muffinforme i silikone >>

Osteholder
2. Ost på sandwichen er nok en klar topping at servere til brunchen! Nu mener vi ikke en træt ostesandwich men luksus for lidt ekstra. Køb brød fra det nærmeste bageri, tilføj din yndlingsost, en skive agurk eller tomat halv og top med dit havearbejde. Lidt basilikum, spirer eller persille er rigtig godt at have på sandwichen! Osteklokke er ikke kun smart at opbevare osten i. Åh nej, den passer også perfekt at servere aftenens oste- og charcuteribakke på.


Her kan du læse mere om vores osteholder >>

Knækbrødskasse
3. Knækbrød er måske ikke det første, du forbinder med en brunch. Men en sandwich kan være meget god. Smør lidt god flødeost på, lidt syltet laks, avocado og top med lidt rødløg. Mums! Knækbrødskassen passer lige så godt i sommerhuset som på køkkenbordet derhjemme. Samler alle krummerne og beskytter knækbrødet mod ubudne spisekammergæster.

Her kan du læse mere om knækbrødskassen >>

Æggepocheringsposer 20-pak
4. Leder du efter brunch inspo? Vi synes, at æg er en stærk kandidat, der kvalificerer sig til brunch! Vores poser til pochering af æg giver dig mulighed for at få pocheret æg på få minutter. Det smarte er, at du hverken behøver eddike eller vand. Du får stadig perfekte æg at have på sandwichen.

Her kan du læse mere om vores ægpocheringsposer >>

Ske med rivejern5. Et opkvikkende ingefærshot booster dagen og er både nyttigt og godt. For at lave ingefærshots skal du bruge revet ingefær. Den river du bedst med vores smarte rivejernsske. Fanger alt i skeerne og det bliver nemmere at have dun i juicen, smoothien eller til morgenteen.

Her kan du læse mere om rivejernsskeen >>


Ergonomisk brødkniv
6. Gå til det nærmeste bageri eller lav dit eget surdejsbrød og forkæl dig selv! Men selv hjemmebagt brød kan være svært at skære i skiver. Uanset hvor omhyggeligt du skærer, får du ikke de perfekte skiver. Med vores smarte ergonomiske brødkniv får du flotte brødskiver at putte i brødkurven. 

Her kan du læse mere om den ergonomiske brødkniv >>

Brødpose
7. Bliver der brød tilovers fra brunchen? Det er altid skuffende, hvis brødet når at stivne til næste gang man er sulten. At smide det i skraldespanden er ikke muligt! Så hvordan opbevarer du bedst dit brød? Forlæng holdbarheden og kom dit brød i vores smarte brødpose. Nyd gårsdagens brød til næste brunch, frokost eller middagsselskab.

Her kan du læse mere om brødposen >>

Madlåg til avocado
8. En brunch behøver ikke at være kompliceret. Læg en avocadohalvdel på sandwichen og drys med lidt urtesalt og chiliflager. Men hvad gør man med den anden halvdel af avocadoen? Læg den i vores avocado låg og stil den i køleskabet. Perfekt til at forberede til aftensalaten.

Her kan du læse mere om vores madlåg til avocadoer >>

Sirupskande
9. Lav amerikanske pandekager. Hvad passer til den? Din sirup. Dryp siruppen over de nybagte pandekager og drys med nogle friske bær. Med vores drypfri sirupskande sørger du for, at den ikke bliver klistret på bordet. En perfekt gadget til pandekagemorgenmaden!


Her kan du læse mere om sirupskanden >>


Anmeldte produkter

Se flere indlæg

Log ind
Vælg land