Light My Fire - svenskfremstillede produkter til outdoor

Det svenske firma Light My Fire blev grundlagt i 1995 af Michael Odqvist. Det hele startede med, at Michael opdagede MayaSticks, et harpiksrigt stykke træ, der blev ekstraheret fra særlige fyrretræsstube i Guatemala. MayaSticks har været brugt af lokalbefolkningen siden umindelige tider til hurtigt at slukke brande i al slags vejr.

Michaels fascination af MayaSticks fik ham til at rejse til Guatemala og starte en større Fair Trade-produktion med lokalbefolkningen. På denne måde hjalp 400 af Maya-indianernes efterkommere med at tjene penge, så de kunne sende deres børn i skole. Efter et år i Guatemala vendte Michael tilbage til Sverige og tog MayaStick med.

I 1996 fandt Michael den perfekte brik i puslespillet, der supplerede det harpiksrige træstykke. En magnesiumtænder, udviklet og brugt af det svenske militær. Brikkerne faldt på plads, og kombinationen gav en uovertruffen måde at tænde bål på, i al slags vejr og i alle højder.

Nu da det første produkt var på plads, fik Michael hjælp fra mærkespecialist Claes Andréasson, tekstforfatter Steve Strid og hans datter Calill Odkvist blev virksomhedens administrerende direktør. Sammen gjorde de Light My Fire til et brandkoncept med udendørs produkter af høj kvalitet i alle farver.

I 2004 flyttede Light My Fire hele sin produktion til et ledigt fabrikslokale i Västervik. Det første produkt fra den nye fabrik var MealKit, designet af Joachim Nordvall. Et komplet frokostpakke med alt hvad du skal spise udendørs. Det var frem for alt det smarte bestik, Spork, som hurtigt blev ekstremt populært og meget omtalt i hele verden.

Siden MealKit og Spork blev introduceret på markedet i 2005, har Light My Fire solgt over 21 millioner Spork. Det har betydet, at Light My Fire har været i stand til at udvikle flere produkter, i bedre miljøvenlige materialer, og at deres varer i dag sælges i over 50 lande.

Vis filtre Skjule
Filtrer
Pris
På Lager
Vis
Sorter
Joachim Nordwall Joachim Nordwall
Multibestik Spork Multibestik Spork
Ske, kniv og gaffel i ét
Fra 29 kr
KøbInfo
Light My Fire Light My Fire
Grillgaffel til pind, 2-pak Grillgaffel til pind, 2-pak
Den perfekte grillgaffel til lejrbålet
89 kr
KøbInfo
Light My Fire Light My Fire
Tændstål Swedish FireSteel Tændstål Swedish FireSteel
Ildstålet du stole på i vådt og tørt
155 kr
KøbInfo
New New
Light My Fire Light My Fire
Krydderibeholder Light my fire Krydderibeholder Light my fire
Krydderibeholdere til alle udendørs eventyr
75 kr
KøbInfo
Light My Fire Light My Fire
Måltidssæt 8 dele Måltidssæt 8 dele
Måltidskasser til picnics, udflugter og madlavning i det fri
259 kr
KøbInfo
Light My Fire Light My Fire
Fiskevender til grill Fiskevender til grill
Grill over åben ild
195 kr
Køb
Info
Michael Odqvist Michael Odqvist
Optænding Optænding
Gør det lettere at tænde op i regnvejr
29 kr
Køb
Info
Joachim Nordwall Joachim Nordwall
Multibestik Spork, Titanium Multibestik Spork, Titanium
Det ultimative campingbestik
165 kr
Køb
Info
Viser 8 ud 8 produkter
Log ind
Vælg land