Matador - smarte outdoor produkter af høj kvalitet

Det amerikanske firma Matador designer og udvikler udendørs produkter af høj kvalitet, der klarer sig uanset forhold. Matadors produkter er lette, lette at bruge og fylder lidt i pakken. Med Matadors produkter kan du nemt pakke sammen og samtidig opleve mere, når du rejser, camperer, rygsæk og vandrer.

Matador har et stort team med ekspertise inden for design, materialer, teknologi og konstruktion. Produkterne har nøje udvalgte materialer og funktioner. Funktioner, der ikke er nødvendige, fjernes, hvilket betyder, at produktet fungerer optimalt i det område, det er designet til. Alle Matador-produkter er designet og udviklet på hovedkvarteret i Boulder, Colorado. Med adgang til naturen omkring husnoden har de også mulighed for at teste produkterne i et udendørs miljø. 

Matador bestræber sig på konstant at forbedre sine produkter i både funktion og holdbarhed. De er ikke bange for at prøve nye og innovative materialer, så længe de er bedre og mere holdbare.

Bæredygtighed er en stor og vigtig del af Matadors brandkultur. Siden februar 2018 er alle Matador-produkter 100% veganske og fri for animalske produkter. Siden 2020 har Matadors hovedkontor kun været drevet med vedvarende vindkraft og certificeret grøn elektricitet. Flere gange om året hjælper Matadors medarbejdere også lokale rengøringsinitiativer med at samle affald fra gader og floder.

Matador klima kompenserer deres levering, og de vælger kun levering, der har miljøvenlige og etiske værdier. Fremstillingspartnere skal følge Matadors retningslinjer for bæredygtighed og skal sikre, at der ikke anvendes miljøskadelige stoffer i fremstillingen. Dette sikrer, at matadors produkter er holdbare fra råvarer til færdigt produkt.

Vis filtre Skjule
Filtrer
Pris
På Lager
Vis
Sorter
Picnic tæppe i lommestørrelse Picnic tæppe i lommestørrelse
Super let, holdbar og vandtæt
345 kr
KøbInfo
Vandtæt aluminiumsbeholder Vandtæt aluminiumsbeholder
Holder helt sikkert små ting tørre
Fra 129 kr
KøbInfo
Rejsehåndklæde Matador Rejsehåndklæde Matador
Super let håndklæde til at have med på turen
Fra 205 kr
KøbInfo
Vandtæt pose, Droplet Vandtæt pose, Droplet
Minitaske til vådt badetøj eller beskyttelse til værdigenstande
175 kr
KøbInfo
Picnictæppe i lommestørrelse Picnictæppe i lommestørrelse
Let altid at have med sig
235 kr
Køb
Info
Viser 5 ud 5 produkter
Log ind
Vælg land