- Reducerer madspild og forlænger holdbarheden
- Marinerer kød og fisk på ingen tid
- Vakuumpumpen købes separat
Opbevar dine råvarer i et vakuum og øg holdbarheden af frugt og grønt, brød, charcuteri og mejeriprodukter! Vakuumpakket mad holder sig frisk op til fire gange længere, hvilket betyder, at du smider mindre mad ud og reducerer madspild. Perfekt, når du vil gemme madrester til de kommende dage.
Ved hjælp af den praktiske datomarkør på låget har du fuld kontrol over, hvornår maden er pakket og gennem den gennemsigtige boks ses indholdet tydeligt i køleskabet. Alle typer mad, saucer og supper kan opbevares i vakuum.
Vakuumboksen er også super praktisk til spontane grillaftener, når du er ude i sidste øjeblik med marinaden. Vakuumet får porerne til at absorbere marinaden hurtigere og maden smager bedre.
For at skabe et vakuum er der brug for en vakuumpumpe. Vakuumpumpen købes separat og passer til alle størrelser vakuumsbokse.
Tør kanterne af på låg og boksen før brug. Sæt låget på og klik på beholderen. Placer vakuumpumpen over ventilen og pump med vakuumpumpen, indtil den bliver svær at pumpe. Luften er derefter blevet pumpet ud, og maden opbevares i vakuum.
Åbn skuffen igen ved at skubbe vakuumventilen til siden. Du hører en sivende lyd, når luften slippes tilbage i boksen, og du kan nu åbne låget.
Vakuumboksen kan vaskes i opvaskemaskinen og skal rengøres inden første brug.
Vakuumboksen findes i tre størrelser:
Small rød: 0,8 liter, 15,5 x 9 x 10,5 cm.
Medium blå: 2 liter, 22,5 x 15,5 x 11,5 cm
Large hvid: 3 liter, 29,5 x 18,5 x 11,5 cm
OBS!Vakuumpumpen købes separat!