- Let at smelte smør og chokolade
- Kontrolleret opvarmning
- Rustfrit stål, kan vaskes i opvaskemaskine
Med en chokoladesmelter kan du nemt smelte chokolade og smør over et vandbad. Den lille skål rummer cirka 5 dl og kan også bruges til skånsomt at varme små mængder mælk og andre væsker, der ellers nemt koger over.
Chokoladesmelteren er et meget praktisk værktøj til både bagning og madlavning. Mange opskrifter indeholder smeltet smør, chokolade og andre ingredienser, der skal holde en vis temperatur. Med skålen over vandbad har du fuld kontrol over temperaturen, og der er ingen risiko for, at det brænder på.
Læg chokoladesmelteren over en gryde med kogende vand og tilsæt små stykker af det, du vil smelte eller varme. De varme vanddampe fra vandbadet vil langsomt opvarme og smelte skålens indhold. Rør lidt i ny og næ, indtil indholdet er smeltet. Hælderørene på begge sider gør det så nemt at hælde det varme ud og smelte indholdet over kager, is & frugtskåle.
Skålen og håndtaget er lavet af rustfrit stål og kan vaskes i opvaskemaskinen efter brug.